Üniversite değerlendirme anketi; Eğitimde Görme Engelliler Derneği ve Engelsiz ODTÜ Topluluğu ortaklığında düzenlenen, Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programı tarafından desteklenmekte olan Engelli Üniversite Öğrencileri İnisiyatifi Projesi kapsamında, engelli öğrencilerin öğrenim gördüğü üniversitede bulunan imkanları değerlendirmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilmektedir.

Bu anket;

Üniversitelerin engelli öğrencilere sunmuş olduğu imkanların öğrenci tarafından değerlendirilmesine,

Ülkemizdeki üniversitelerin erişilebilirlik anlamında geldiği noktanın öğrenci gözüyle incelenmesine,

Öğrencilerin düzenlemeye gereksinim duyduğu konular hakkında üniversitelere geribildirimde bulunulmasına,

Üniversite tercih döneminde bulunan engelli öğrencilerin, erişilebilir üniversiteler hakkında bilgi sahibi olmasına katkı sağlayacaktır.

Ankete aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Anketle ilgili görüşlerinizi iletmek için iletisim@egitimdegormeengelliler.org  e-posta adresine yazabilir veya 0312-418-14-12 nolu telefon ile yetkili kişiye ulaşabilirsiniz.

02/08/2017 - 15:26