8 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan İngilizce Yeterlilik Sınavı'nda (İYS) akademik uyarlama talebi bulunan öğrencilerin, Engelsiz ODTÜ Birimi'ne (EOB) resmi başvuruda bulunması gerekmektedir.

Akademik uyarlama talebi bulunan öğrencilerimizin en geç 1 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 17.00'a kadar engelsiz@metu.edu.tr adresine akademik uyarlama talep ettiklerini bildiren bir çevrimiçi dilekçe göndererek başvuruda bulunmaları gerekmektedir. EOB'ye kayıtlı olmayan öğrencilerin, dilekçeleriyle birlikte engel durumlarını belirten güncel bir sağlık raporunu da iletmeleri gerekmektedir.

Sınav ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen öğrenciler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı internet sayfasını buradan inceleyebilir.

Sınava girecek tüm adaylara başarılar dileriz.

21/05/2021 - 12:18