14 Temmuz 2020 tarihinde İngilizce Yeterlilik Sınavı (İYS) çevrimiçi koşullarda gerçekleştirilecektir. Bu sınavda akademik uyarlama talebi bulunan öğrencilerin Engelsiz ODTÜ Birimi'ne (EOB) resmi başvuruda bulunması gerekmektedir.

Temel İngilizce Bölümü hazırlık sınıfı öğrencilerinin en geç 26 Haziran 2020 Cuma günü saat 17.00'a kadar engelsiz@metu.edu.tr adresine akademik uyarlama talep ettiklerini bildiren bir çevrimiçi dilekçe göndererek başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Üniversitemize ODTÜ dışından 2020-2021 Güz Dönemi için yatay geçiş başvurusu yapmayı planlayan öğrencilerden İYS'ye girecek adayların en geç 8 Temmuz 2020 Çarşamba saat 17:00'a kadar engelsiz@metu.edu.tr adresine engel durumlarını belirten güncel bir sağlık raporu ile birlikte uyarlama taleplerini içeren bir dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Sınav ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen öğrenciler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı internet sayfasını buradan inceleyebilir.

Sınava girecek tüm adaylara başarılar dileriz.

15/06/2020 - 11:06